Gästebuch

Was einige unserer Gäste sagen …:

 • Ragnhild, Håkan, Olav, Kari-Anne, Emma, Mia, Børge og Jomar sagt:

  7. august 2011 – Tusen takk for en fin uke her på Bornholm. Fint hus, lett tilgang til stranden, bra værelser osv. Vi har kost oss masse! Hilsen Ragnhild, Håkan, Monica, Agnes, Marte, Kari-Anne, Jo, Jomar, Børge og Mia Flott hus – ypperlig sted vi har vært. 15 personer totalt og haft det helt topp!!! Bornholm frister til gjentagelse – vi kommer tilbaka!!

 • Kurt Jørn Andersen sagt:

  4. september 2011 – Tak for et godt ophold her på Hullegård. Det var nogle dejlige dage. Det er en fin gammel gård. Med venlig hilsen Kurt Jørn Andersen Helsingør

 • SPUC-Helsingør, Karin, Thomas, Kurt, Susan, Lars, Helena, Pia, Peter B, Charlotte og Christian sagt:

  4. september 2011 – Vi takker af efter 5 dejlige dage i skønne omgivelser bla. her på Hullegård. Som I har indrettet i den mest fantastiske og charmerende „franske landstil“. Vi håber at det bliver et gensyn! Vi har besøgt Bornholm for bla. at deltage i det årlige cykelløb „Tour de Bornholm“ – øen rundt ca. 100 km. Med venlig hilsen SPUC – Helsingør, Karin, Thomas, Kurt, Susan, Lars, Helena, Pia, Peter B., Charlotte og Christian

 • Kirsten Hjulmand sagt:

  i uge 27 2013 var vi her med alle vores børn,svigerbørn og børnebørn og havde en fantastisk uge i det flotteste danske sommervejr man kan ønske sig. Huset er perfekt til en stor familie, med alle de fine værelser og det skønne køkken-alrum, hvor vi samledes både morgen og aften. tak for en virkelig dejlig oplevelse.

 • Per sagt:

  Kære Eva og Søren,
  Det har været en fantastisk uge med sol og sommer. Vi har nydt at bo i jeres dejlige hus, som har været centrum for alle vores ture rundt på Bornholm.
  Vi er rigtig glade for, at vi blev vist rundt i jeres smukke have og for at vi fik set orangeriet.
  Tak skal I have for det hele – også de søde, gode jordbær.

  Mange gode ønsker for jer om alt godt fra Per Lindgaard og venner

 • U. Bang Larsen, børn, svigerbørn og børnebørd sagt:

  Tak for en uges ophold her på Hullegård. Dejlige omgivelser, smukt vejr og flinke værtsfolk. Børnebørnene havde det „kanon“ – de fik nakket en grågås og fik den tilberedt på bål – det var super!

  Alle har nydt ferieopholdet.

 • "Haugbøllernes fætter/kusine sammenkomst" sagt:

  4-6 oktober 2013.
  Tak for et dejligt weekend-ophold. Vi har oplevet blæst, regn og sol.

 • Juni 2015
  Kære Eva og Søren,
  Syd- og Sønderjyllands Politi takker for et fantastisk ophold. Det har været en fornøjelse at bo her på gården i de bedste omgivelser:-)
  Folkemødet er nu til ende og vi drager mod Jylland en oplevelse ringere. Håber, vi får mulighed for at komme igen, ikke mindst som private personer med vores familier.
  Endnu en gang tak for denne gang:-)
  De bedste hilser fra Paw, Steffen, Majken, Hans Christian, Flemming og Heidi

 • 19.07.15
  Kære Eva og Søren,
  Tak for et dejligt ophold på jeres skønne gård.
  Vi har nydt den franskinspirerede indretning og alt har fungeret optimalt.
  Her er pragtfuldt på Bornholm og vi kommer bestemt igen!
  Mange hilsner fra familien fra Nordsjælland/Vestjylland

 • 02.08.2015
  Kære Eva og Søren,
  Tak for et fantastisk ophold i jeres fantastiske sommerbolig. Vi håber ikke, at vi har larmet for meget i nattetimerne, så vi kan komme tilbage en anden gang.
  De bedste hilsner fra Hillerød og Hvidovre